OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Szabaduljon meg a korpától a Vichy Dercos korpásodás elleni termékcsaláddal!

Korpásodás és viszkető fejbőr nehezíti meg napjait? A Vichy Dercos korpásodás elleni termékcsalád átfogó megoldást kínál minden haj- és fejbőrtípusra. A látható korpa teljes megszüntetése már az első használattól*

Mitől olyan hatékony a Vichy Dercos?

A titok az olyan hatékony összetevők kombinációjában rejlik, mint a szelén-diszulfid és a szalicilsav. Ezek az összetevők a korpásodás kiváltó okait célozzák meg, és azonnali enyhülést biztosítanak a viszketés és az irritáció ellen, miközben megakadályozzák a korpásodás kiújulását. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb rutint.

1. lépés: Mosás és célzott korpásodás elleni ápolás

Vichy Dercos korpásodás elleni sampon: A szelén-diszulfid DS technológiával már egyetlen mosás után hatékonyan eltávolítja a korpát és csillapítja a viszketést. Száraz hajra és normál és zsíros hajra való változatban kapható.
Újdonság! Vichy Dercos 2 az 1-ben korpásodás elleni kondicionáló sampon: Egy másik leghatékonyabb DS samponunk, ugyanolyan korpásodás elleni hatékonysággal, most extra 72H hidratálással a hialuronsavat tartalmazó kondicionálónak köszönhetően. Fedezze fel a praktikus 2 az 1-ben megoldást minden hajtípus számára, a korpásodás elleni küzdelemhez és a könnyebb kibogozáshoz.

2. lépés: Intenzív ápolás és hosszan tartó védelem

Újdonság! Vichy Dercos korpásodás elleni Szérum 10: Piroctone Olamine + Madecassoside + 1% Cg-vitaminnal összeállított ápoló szérum. A korpásodással járó 10 fejbőr- és hajproblémát kezeli. Közvetlenül a fejbőrre alkalmazva - nedves vagy száraz hajra - azonnali enyhülést biztosít, hosszan tartó, akár 6 hétig tartó hatással.

* Fogyasztói teszt 262 alannyal 2 hét rendszeres használat után – Olaszország.

KORPÁSODÁS ELLENI SAMPON NORMÁL ÉS ZSÍROS HAJRA, KORPÁS, VISZKETŐ FEJBŐRRE

KORPÁSODÁS ELLENI SAMPON NORMÁL ÉS ZSÍROS HAJRA, KORPÁS, VISZKETŐ FEJBŐRRE

( 135 vélemény alapján )

Új

DS 2IN1 KORPÁSODÁS ELLENI KONDICIONÁLÓ SAMPON

DS 2IN1 KORPÁSODÁS ELLENI KONDICIONÁLÓ SAMPON

( 13 vélemény alapján )

Új

KORPÁSODÁS ELLENI SZÉRUM 10

KORPÁSODÁS ELLENI SZÉRUM 10

( 12 vélemény alapján )